Mobil

40452535

Email

mail@isabellakragerup.dk

Mange er enormt blufærdige omkring deres stemme, men mærker alligevel trangen til at udtrykke sig, og jeg ønsker at skabe et fælles rum, hvor man med tryghed, nærvær og humor kan tage de små skridt ud i at bruge sin stemme, som kan give et stort udbytte mht. selvtillid og glæde.

Vi har alle sammen travlt med at præstere en masse i vores daglige liv, og vi kan nyde godt af en gang i mellem at føle os tilstrækkelige – bare ved at være til.

Det kræver mod at skrælle al gøren væk og blot være og acceptere sig selv og hinanden, som vi er. Uden at imponere, uden at undskylde. Være til stede i nu’et og udtrykke sig gennem stemmen.

Det er netop dér, hvor mødet mellem mennesker for alvor bliver interessant for mig. Når vi tør vise, hvem vi er. Og stemmen fortæller en masse i sig selv. Måske det er derfor, så mange af os gør utrolig meget ud af at skjule sig ved at holde den tilbage?

Så har du en fornemmelse af, at der er noget derinde, som du gerne vil udtrykke gennem din stemme? Så skal du komme og være med!

Du lærer om:

  • Kropsholdning & kropsbevidsthed
  • At trække vejret dybt og være i sin krop
  • Stemmeøvelser – både sang og tale
  • Stemmens mange forskellige udtryk
  • Fortolkning og fortælling af tekst/sang

Varighed: 3-5 timer

Deltagerantal: 8-12

Pris: afhænger af ovenstående