Hvorfor TRE® er min foretrukne metode til at afhjælpe stress og spændinger i kroppen

Jeg har prøvet mange metoder gennem årene, og TRE® er den mest effektfulde og behagelige til at lade kroppen komme af med ophobet spænding og stress.

Den lader kroppen gøre, hvad den har brug for gennem sitren, rystelser og stræk, mens man bevidst ER med sig selv og sin krop. 

Det helt unikke ved TRE-metoden er, at den lader kroppen selv justere og finde sin vej til en bedre tilstand samtidig med, at man er med den og kan iagttage eller gå på opdagelse i dét, der sker. 

Det er den eneste metode, jeg kender til, hvor kroppen selv får lov at rette op på skader og overbelastning, såvel fysisk som psykisk. Jeg oplever, at når jeg viser min krop den tillid at klare det selv, sker helingen indefra og på et dybere plan end med andre metoder/behandlinger.

Jeg oplever det som utrolig smukt at give kroppen fri fra, hvad vi jo ellers byder den af kontrol, tilpasning og begrænsninger. 

I de 5-15 minutter selve ryste-sessionen varer (efter de indledende øvelser), giver vi kroppen lov til at lave sine egne bevægelser, og den elsker det. 

Det kan være en meget intens og forløsende oplevelse. For de fleste er det en helt ny måde at være med sin krop på, og mange oplever samtidig, at det er som at komme hjem i sig selv.