Hvordan jeg opdagede TRE®-metoden

En lille anekdote:

“Måske Merete skulle give dig en behandling?” kom det fra hendes mand, da jeg sad stærkt forslået efter et styrt på mountainbike på Oure Familiehøjskole i juli ‘23. “Det er fordi, jeg er ved at tage en uddannelse i TRE® – Trauma Releasing Exercises”, forklarede hun. Og jeg blev straks vældig interesseret: Fortæl! Hvad er TRE???

Hun fortalte, og jeg genkendte straks dét med at lade kroppen ryste fra bioenergetikken og Fitzmaurice Voice Work, som jeg er stødt på gennem min videreuddannelse efter uddannelsen som sanger på musikkonservatoriet.

Jeg havde desuden ikke fået klart syn efter en øjenoperation og har altid oplevet at alting “satte sig fast” i min krop. Både som spændinger og som stagneret energi, og jeg har arbejdet meget med at få det ud gennem åndedræt og lydgivning, men da jeg nu som 48-årig undrede mig over, hvorfor mine øjne ikke ville hele, og jeg nu sad med så mange knubs på kroppen og en brækket albue, var det tid til at prøve noget nyt for at hjælpe min krop til heling. Jeg havde også gennem længere tid kæmpet med ikke at have energi nok og var i en proces med at slippe gamle ting mentalt og emotionelt, så det gav mening at få kroppen i spil på en ny måde.  

Så da albuen var helet op, tog jeg min første TRE-session og var ikke i tvivl om, at hér var et vigtigt redskab med et stort potentiale, så jeg meldte mig på uddannelsen til TRE Provider, og det er noget af det bedste, jeg har gjort.