Mobil

40452535

Email

mail@isabellakragerup.dk

Oplev en perlerække af dejlige melodier!

– fra gamle, amerikanske musicalsange til danske, svenske og franske viser.

Isabella synger og fortæller anekdoter fra sin musik- og teaterfamilie som barnebarn af Kgl. skuespiller Jørn Jeppesen og den svenske musical- og operette-skuespillerinde Marguerite Jeppesen, født Hesse.

Hun akkompagneres af sin far, Peder Kragerup, på klaver og Karsten Kristensen på saxofon, kontrabas og harmonika.

Sammen giver trioen en charmerende og stemningsfuld koncert, som går lige i hjertet.

Varighed: ca. 1 time

Yderligere information og booking:  mail@isabellakragerup.dk ELLER mobil 40 45 25 35

Prisen afhænger af arrangementets art og størrelse, så kontakt os for et tilbud, der passer til netop dit arrangement!

Karsten Kristensen, Isabella Kragerup & Peder Kragerup
Karsten Kristensen, Isabella Kragerup & Peder Kragerup

Om de medvirkende:

Isabella Kragerup er uddannet sanger og sanglærer fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Hun har mange års scenisk erfaring som sanger og skuespiller i musicals på Det Ny Teater, TIVOLI, Aarhus Teater m.fl.. Hun er flasket op med musik – klassisk såvel som rytmisk – hjemmefra, samt i DR Pigekoret og på Sankt Annæ Gymnasium. En erfaren korsanger og solist ved koncerter og underviser i sang og stemmebrug.

Peder Kragerup er pianist med eget orkester og har været kapelmester og dirigent på utallige musicals og koncerter samt for Tivolis Harmoniorkester og Big Band gennem 36 år. Har akkompagneret, turneret og indspillet med en lang række danske og udenlandske solister som Mills Brothers, Vera Lynn, Tommy Steele, De Ny Four Jacks o.m.fl.

Karsten Kristensen er saxofonist i Peder Kragerups kvartet og optræder ofte som solist med mange af landets kendteste jazzmusikere (Jacob Fischer, Hugo Rasmussen, Ole Kock Hansen, Mads Vinding o.m.a.). Han er desuden fastansat kirkeorganist og har på klaver akkompagneret forskellige solister og kor (f.eks. Skt. Annæ Pigekor) på koncerter, CD-indspilninger og turnéer.

Hør et uddrag hér:

Leave A Comment