WORKSHOP: STEMMENS UDTRYK

Heldags-workshop i stemmetræning for voksne, som ønsker at finde ind til sin stemme.

Træningen indeholder enkle øvelser i kropsholdning, vejrtrækning og sang, som alle kan udføre. De kræver kun ønsket om at udvikle sig og være modig med at udfolde sin stemme ud fra eget standpunkt. Sammen skaber vi et trygt og støttende rum.

Mange er enormt blufærdige omkring deres stemme, men mærker alligevel trangen til at udtrykke sig, og jeg ønsker at skabe et fælles rum, hvor man med tryghed, nærvær og humor kan tage de små skridt ud i at bruge sin stemme, som kan give et stort udbytte mht. selvtillid og glæde ved blot at være, som man er.

Vi har alle sammen travlt med at præstere en masse i vores daglige liv, og vi kan nyde godt af en gang i mellem at føle os tilstrækkelige – bare ved at være til.

Når jeg siger, det kræver mod, er det modet til bare at være og acceptere sig selv og hinanden, som vi er. Uden at imponere, uden at undskylde. Være til stede i nu’et og udtrykke sig gennem stemmen.

For mig er det dér, hvor mødet mellem mennesker for alvor bliver interessant. Når vi tør vise, hvem vi er. Og stemmen fortæller en masse i sig selv. Måske det er derfor, så mange gør utrolig meget ud af at skjule sig ved at holde den tilbage?

Så har du en fornemmelse af, at der er noget derinde, som du gerne vil udtrykke gennem din stemme? Så skal du komme og være med!

Hvor og hvornår?

Pt. ingen planlagte workshops, men skriv til mig, hvis du vil opdateres, når der er nyt på mail@isabellakragerup.dk og du vil høre fra mig!

Læs om min baggrund HER!

Mere om stemmetræning én-til-én HER!

 

Workshop Innanna (2)

Facebookmail

Del dette med andre

Skriv En Kommentar